AIRentals

Prva, sveobuhvatna i profesionalna usluga za oglašavanje privatnog smještaja u Europi

Osnovne informacije o projektu

AIRentals je prva, profesionalna i sveobuhvatna usluga za oglašavanje privatnog smještaja.
Organiziran je kroz servisne module koji korisnicima sustava pružaju svu logistiku i podršku koja im je potrebna za rad na području privatnog smještaja.

AIRentals moduli / usluge:

 • upravljanje “unosima” (ažuriranje pojedinog objekta na raznim sustavima prodaje)
 • channel manager
 • promotivna logistika na portalima
 • prodaja putem maloprodajnih agencija
 • financijska logistika (zajmovi) za izgradnju i rekonstrukciju objekata
 • logistika naplate (bankovne transakcije, kartice, kripto plaćanja ..)
 • osiguranje objekta i gostiju
 • usluge pripreme objekata (fotografije, video prezentacije, opisi objekata s prijevodima …)
 • operativne usluge – priprema objekta za prihvat gostiju, čišćenje objekta, usluge prijema
 • knjigovodstveni servis
 • pravni savjeti

*Provedba i dostupnost pojedinih usluga ovisi o području na kojem se objekt nalazi.

Detaljne informacije o mogućnosti korištenja pojedinih usluga za Vaše objekte mogu se dobiti kontaktiranjem partnera i predstavnika tvrtke AIRentals ili upitom dostavljenim AIRECC-u (AIRentals Call Center).

AIRentals je zajednički projekt partnera specijaliziranih za određeno područje, a korisnici mogu birati između različitih oblika suradnje s pojedinačnim partnerima u određenim područjima.

Listing Manager

Listing manager servisi omogućeni su od strane Meersicht GmbH iz Zurich-a, iskusnog partnera u upravljanju smještajem, specijaliziranog za područje Jadrana. Uspješno posluje više od 5 godina. U svom radu koristi najnovija tehnološka rješenja, poput dinamičnog upravljanja cijenama, osigurana prilagođenim sustavom AI (umjetna inteligencija). Cijene i drugi uvjeti u potpunosti poštuju preferencije vlasnika nekretnine, a korištenje dinamičnog upravljanja cijenama (od strane AI) osigurava najpovoljnije cijene i uvjete putovanja za goste.

Sukladno standardima tržita i okružja u kojem posluje Meersicht svi aranžmani putovanja i smještaja  su podržani odgovarajućom policom osiguranja.

Meersicht je turistička agencija koja se dokazala i uspješno posluje u turističkom sektoru na mediteranskom području. U Švicarskoj koristi sustav prodaje TOURDATA koji pokriva preko 1200 maloprodajnih agencija namijenjenih osobnoj prodaji turistima. U B2C (Business to customer) koristi vlastite prodajne kanale (Web), kao i druge renomirane prodajne sustave i partnere (Booking.com, Airbnb, Expedia, Atraveo, Casamundo, TripAdvisor, HomeAway itd.)

U Hrvatskoj Meersicht ima organiziranu mrežu izravnih predstavnika i ugovornih poslovnih partnera (agencije i udruge), putem kojih svojim kupcima pruža sve potrebne usluge, pomoć i stručnu podršku, potrebnu za jednostavno i praktično upravljanje turističkim objektima.

AIRentals pravi partner za vaše poslovanje.

Katalog ponude

Za uspješno planiranje Vaše slijedećeg odmora, preuzmite naš Online katalog ili ga besplatno naručite na kućnu adresu. Katalog ćete primiti poštom u roku od 5 radnih dana.