Rentals Channel Manager

Upravljajte svim mrežnim distribucijskim kanalima s jednog mjesta

Svi booking kanali na jednom mjestu

Channel manager je platforma za upravljanje svim mrežnim distribucijskim kanalima. Razvijen je na čvrstoj infrastrukturi temeljenoj na “oblaku” kojoj se može pristupiti s bilo kojeg računala i mobilnog uređaja i bilo kojeg mjesta. Sigurno je i jednostavno rješenje za upravljanje dostupnošću, cijenama i promocijom Vaše ponude. Također, putem naše platforme možete upravljati i postupcima fakturiranja kao i ostalih dijelova Vašeg poslovnog procesa.

Izbjegnite ručno ažuriranje i olakšajte poslovanje automatskim ažuriranjem cijena, kalendara i ostalih informacija iz Vaše turističke ponude – prema svim partnerskim kanalima

AiRentals sustav direktno je povezan sa svim glavnim prodajnim sustavima u Europi i svijetu. Ima punu konekciju sa prijenosom svih podataka o raspoloživosti, cijenama, opisima, fotografijama, specijalnim ponudama, rezervacijama na preko 20 najznačajnih prodajnih sustava za plasman apartmana.

U dijelu prijenosa podataka o raspoloživosti, iCal konekcija, povezan je sa još 30 dodatnih prodajnih portala.

Glavna prednost AiRentals sustava je u potpunosti integriran napredan PMS (Propertry managment system) i CRS (Central Reservation system).

Pregled aplikacije

Property management system

Rentals Channel Manager ima kompletan PMS (Property managment system) sa sučeljima za unos svih potrebnih podataka o objektu i smještajnim jedinicama (apartmanima). Tako se unose podaci o svim značajkama objekta, položaju (karta), sadržajima u objektu i okolici.
Vrlo se jednostavno upravlja foto-galerijom (omogućen je “upload” neograničenog broja fotografija).

Prikaz ekrana

Upravljanje kalendarom

Upravljanje rezervacijama u CM radi se na kalendarskom sučelju koje daje potpuni pregled svih aktivnih rezervacija i dolazaka. Klikom na početni i završni datum otvara se sučelje za unos osnovnih podataka o rezervaciji, izračun osnovnih i dodatnih servisa (prijava, kućni ljubimac i sl..).
Potezanjem zaglavlja kalendara pomičemo se po mjesecima kalendara radi pregleda svih unosa i uvida u punjenje cijele sezone odnosno godine

Prikaz ekrana

Sučelje za rezervacije

Sučelje za uređivanje rezervacije u AiRentals-u je pregledno i sadrži sve potrebne podatke dostupne ne jednom ekranu.
Podijeljeno je u tri djela (podaci o gostu i posredniku, podaci o rezervaciji i izračun plaćanja i pregled aktivnosti. Direktno iz sučelja može se komunicirati sa gostom putem E-maila, Chat-a, voditi bilješke o aktivnostima i imati kompletan pregled svih potrebnih servisa oko aktualne rezervacije.

Prikaz ekrana

Upravljanje rezervacijama

Upravljanje rezervacijama u Rentals Channel Manageru vrlo je pregledno. Pretraživač omogućava filtriranje po objektu, pretragu po imenu gosta, odabir perioda nastanka rezervacije ili perioda dolaska gostiju.
Klikom na pojedinu rezervaciju dolazi se do sučelja detalja te rezervacije koje omogućava slanje potrebnih dokumenata, praćenje uplata, unos podataka o gostima za e-Visitor i druge servise koji su potrebni za rad sa rezervacijama.

Prikaz ekrana

Channel manager

Rentals Channel Manager (dalje CM), za razliku od većine klasičnih channel managera, osim distribucije podataka o cijenama i raspoloživosti, prodajnim kanalima dostavlja i kompletne podatke o objektu, opise objekata na raznim jezicima, fotografije objekta, specijalne ponude i slično. Takvim pristupom i servisima značajno se pojednostavljuje pristupanje objekta drugim prodajnim portalima i uvrštavanje u njihovu prodajnu mrežu.Prikaz ekrana

Postavke sustava

Rentals Channel Manager je u punom smislu riječi, potpuno prilagodljiv. Omogućuje postavljanje predložaka za slanje e-mailova, plaćanja, potpisa kod slanja mailova, osnovne postavke dokumenata (zaglavlje i podnožje računa, uplatnica, potvrde uplate i slično). Također, u potpunost je povezan sa e-Visitorom, sustavom za prijavu gostiju. Iz Rentals CM-a podaci o gostu vrlo jednostavno se, bez duplih unosa, prijavljuju nadležnoj turističkoj zajednici.

Prikaz ekrana